Wednesday, February 27, 2019

Šokolaadi biskviit vaarika-toorjuustu kreemiga

Originaal retsept http://toidutare.ee/k%C3%BCpsetised/tordid/1AF93/ 

ŠOKOLAADIBISKVIIT
6 tkMuna
250 gSuhkur
120 gNisujahu
120 gVõi
1 tlVanillsuhkur
60 gKakao
5 gKüpsetuspulber

Valmistamine:
1. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munavalge kõvaks vahuks, lisa suhkur, vahusta veel. Pane hulka munakollane, vahusta paar minutit. Sega kuivained omavahel ning lisa munasegule. Lõpuks vala tainasse sulatatud või ning sega kõik ühtlaseks. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud lahtikäivasse vormi (Ø 26 cm) ning küpseta 180-kraadises ahjus 40 minutit. Proovi küpsust tikuga. Jahuta ja lõika kolmeks.

Kreem:
Toorjuust 400 g
vahukoor 200 g
kakao 100 g

Vahusta toorjuust ja vahukoor vahuks ja lisa kakao.
Jaga kreem kihtide vahel ära ja peale lisa vaarikad.





No comments:

Post a Comment