Wednesday, March 20, 2019

Banaanikeeks


Originaal retsept:
https://www.evernote.com/shard/s113/client/snv?fbclid=IwAR0_42XS-QuDkx7XlwFSisW6ZZcztwM4hEXmDauAfs9NsDqHgF2ztIyV7Rc&noteGuid=4540e867-b646-446c-a934-d4f41de2fdd4&noteKey=23d397c4dcb2e85d1a4079ab8ba7f993&sn=https%3A%2F%2Fwww.evernote.com%2Fshard%2Fs113%2Fsh%2F4540e867-b646-446c-a934-d4f41de2fdd4%2F23d397c4dcb2e85d1a4079ab8ba7f993&title=Banaanikeeks%2Bmandlijahuga


3 küpset banaani
2 muna
70 g suhkrut
1 dl kookosjahu
75 g mandlijahu
2 tl küpsetuspulbrit
100 g happy coco kookosjogurtit
soola
u 60g purustatud mandleid
mandlilaastud
tumedad šokolaadinööbid

Vahusta muna suhkruga, tee banaan kahvliga puruks, lisa segule jogurt ja mikserda muna-suhkru segusse. sega jahud, sool ja küpsetuspulber, mikserda segusse. Lisa korralik peotäis šokolaadinööpe ja purustatud mandleid. Vala keeksivormi (küpsetuspaberi panin alla), puista peale veel purustatud mandleid, mandlilaaste.  Pane ahju 160 kraadi u 60 min. Pärast väljavõtmist pane peale šokolaadinööbid.

No comments:

Post a Comment