Wednesday, March 20, 2019

Hapukoorekook


Külmutasin tordi põhjad ja tegin paar päeva hiljem ühe tordi veel.



Originaal retsept: http://toidupildid.blogspot.com/2008/01/hapukoorekook.html

Taigen:
5 dl hapukoort
6 dl jahu
2/3 tl soodat
1,5 dl suhkrut

Täidis:
Hapukoor 
suhkur

Glasuur:
50 g tumedat šokolaadi
50 g vahukoort

Valmistamine:

Taigen segada, jagada 2 osaks. Ühele osale lisada 1,5 spl kakaod. Sellesse taignasse muna ei panda. Taigen tuleb üsna paks ja seda on üsna vähe, aga lusikaga lükates on võimalik katta sellega suur küpsetuspaberiga kaetud pannitäis.

Küpsetada 24 cm vormis 1 pruun ja teine valge koogipõhi.

Lõigata 4ks mõlemad põhjad.
Vaheldumisi kook kokku panna, iga kihi vahele hapukoort.

Kuumutada vahukoor, lisada tume šokolaad, segada ja jahutada veidi.
Valada koogile.




No comments:

Post a Comment