Külmutasin tordi põhjad ja tegin paar päeva hiljem ühe tordi veel.
Originaal retsept: http://toidupildid.blogspot.com/2008/01/hapukoorekook.html
Taigen:
5 dl hapukoort
6 dl jahu
2/3 tl soodat
1,5 dl suhkrut
Täidis:
Hapukoor
suhkur
Glasuur:
50 g tumedat šokolaadi
50 g vahukoort
Valmistamine:
Taigen segada, jagada 2 osaks. Ühele osale lisada 1,5 spl
kakaod. Sellesse taignasse muna ei panda. Taigen tuleb üsna paks ja seda on
üsna vähe, aga lusikaga lükates on võimalik katta sellega suur küpsetuspaberiga
kaetud pannitäis.
Küpsetada 24 cm vormis 1 pruun ja teine valge koogipõhi.
Lõigata 4ks mõlemad põhjad.
Vaheldumisi kook kokku panna, iga kihi vahele hapukoort.
Kuumutada vahukoor, lisada tume šokolaad, segada ja jahutada veidi.
Valada koogile.
Valada koogile.




No comments:
Post a Comment